top of page
Center Gradient Transparent

High Beer

Proef vijf speciaalbieren onder het genot van een goed gevulde hapjesplank.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 6 personen

€19,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wij schenken voor jullie vijf proefglazen met verschillende soorten speciaalbier en geven daarbij een korte uitleg van wat we voor je neus zetten. En om er voor te zorgen dat je niet helemaal op de kop naar buiten rolt, krijg je tijdens deze high beer een heerlijke hapjesplank met warme hapjes, nacho’s de luxe, vers geroosterd brood met aioli en gemengde nootjes. 


De High Beer vindt plaats in café Het Vliegende Paard, midden in de binnenstad van Zwolle. Zij hebben meer dan 90 speciaalbieren in het assortiment! Wij rekenen op een tijdsduur van ongeveer anderhalf tot twee uur, maar mocht je lekker zitten en dat ene biertje nog een keer willen bestellen of nog zin hebben in een hapje, dan kan dat natuurlijk!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page