Center Gradient Transparent

High Beer

Proef vijf speciaalbieren onder het genot van een goed gevulde hapjesplank.

1/1

1,5 - 2 uur

Vanaf 6 personen

€17,50 p.p.

ncl vijf proefglazen èn een hapjesplank

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wij schenken voor jullie vijf proefglazen met verschillende soorten speciaalbier en geven daarbij een korte uitleg van wat we voor je neus zetten. En om er voor te zorgen dat je niet helemaal op de kop naar buiten rolt, krijg je tijdens deze high beer een heerlijke hapjesplank met warme hapjes, nacho’s de luxe, vers geroosterd brood met aioli en gemengde nootjes. 


De High Beer vindt plaats in café Het Vliegende Paard, midden in de binnenstad van Zwolle. Zij hebben meer dan 90 speciaalbieren in het assortiment! Wij rekenen op een tijdsduur van ongeveer anderhalf tot twee uur, maar mocht je lekker zitten en dat ene biertje nog een keer willen bestellen of nog zin hebben in een hapje, dan kan dat natuurlijk!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020