top of page
Center Gradient Transparent

High Beer XXL

Onbeperkt genieten van al onze speciaalbieren onder het genot van een goed gevulde hapjesplank.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 6 personen

€29,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De High Beer, maar dan onbeperkt! Twee uur lang mogen jullie onbeperkt genieten van alle speciaalbieren die we in het assortiment hebben. En om er voor te zorgen dat je niet helemaal op de kop naar buiten rolt, krijg je tijdens deze High Beer XXL een heerlijke hapjesplank met warme hapjes, nacho’s de luxe, vers geroosterd brood met aioli en gemengde nootjes.


De High Beer vindt plaats in café Het Vliegende Paard, midden in de binnenstad van Zwolle. Zij hebben meer dan 90 speciaalbieren in het assortiment! Moeite met kiezen? Het personeel van het café helpt je graag!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page