top of page
Center Gradient Transparent

High Tea Kookworkshop

We maken de lekkerste zoete en hartige verwennerijen.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2,5 uur

Vanaf 8 personen

€50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een high tea is altijd een feestje. Of het nu een verjaardagsfeest, babyshower, teamuitje of vrijgezellenfeest is. Een workshop vol brownies, scones, zelfgemaakte bonbons, sandwiches en lekkere hartige hapjes. 


We maken ze allemaal en daarna gezellig aan tafel om samen te genieten van alle lekkernijen. Wat niet op gaat, krijgen jullie mee naar huis. Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je zelf pakken. Allemaal bij de prijs inbegrepen.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page