top of page
Center Gradient Transparent

Ibiza Bordjes Workshop

Je gaat aan de slag met hout, verf en touw.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€30,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een super leuke creatieve workshop om te doen én je houdt er een mooie en unieke decoratie aan over!


Je gaat aan de slag met hout, verf en touw. Je verft 4 plankjes in kleuren die jij mooi vindt. Kies je voor de kleurige Ibiza style of ga je voor klassiek zwart met wit? Je mag het helemaal zelf bepalen. Dan ga je ze decoreren met jouw eigen teksten. Traditioneel zijn de namen van steden, maar de namen van je gezin of een leuke welkomstgroet of spreuk kan natuurlijk ook. Het is jouw feestje!


Het eindresultaat is een unieke wegwijzer voor bij de deur, in de veranda of op een mooi plekje binnen. Super leuk als aandenken voor bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje of teamdag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page