top of page
Center Gradient Transparent

Ibiza Tas Workshop

Pimp je eigen Ibiza Tas!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€37,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Altijd al willen experimenteren of je in de voetsporen van Louis Vuitton kunt treden? Tijdens deze workshop pimp je je eigen Ibiza tas.

Ga aan de slag met franjes, bolletjes, kwastjes, bloemen, kant, lint, kralen, veertjes en verf. We hebben echt van alles om van die saaie tas een uniek exemplaar te maken! Het eindresultaat is een ‘one-of-a-kind’ Ibiza tas, klaar om mee te shinen op de boulevard tijdens je volgende vakantie.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page