top of page
Center Gradient Transparent

Indoor Ski Experience

Skifans opgelet! Je kunt het hele jaar door gewoon in Zwolle op de latten! Hoe leuk is dat?

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 4 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €35,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Skifans opgelet! Je kunt het hele jaar door gewoon in Zwolle op de latten! Hoe leuk is dat? Boek alleen de ski ervaring of maak het compleet met een lunch of après-ski pakket. Voor de groepen vanaf 30 personen kunnen we zelfs een foodtruck laten komen met heerlijk fingerfood. Dat maakt je uitje helemaal compleet!


Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje. Na een korte uitleg gaan jullie de skischoenen aanpassen, worden de ski’s afgesteld en is het tijd om de rolpiste op te gaan. In kleine groepjes krijgen jullie een skiclinic van een gediplomeerde skileraar. Het maakt niet uit of je veel ski ervaring hebt of juist niet. Iedereen zal in korte tijd met stappen vooruitgaan. Succesbeleving en plezier gegarandeerd!


Afhankelijk van de groepsgrootte duurt deze experience 2 tot 4 uur. Jullie wisselen elkaar af op de rolpiste. Sta je niet op de latten dan kun je kijken naar de 'prestaties' van je groepsgenoten en eventueel genieten van een lunch of de borrelhapjes, net wat voor arrangement je gekozen hebt. Op deze pagina tref je meer informatie aan over de arrangementen.

In verband met de wintersportdrukte is deze indoor ski experience helaas niet beschikbaar in de maanden december, januari en februari.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page