top of page
Center Gradient Transparent

Kookworkshop

Het thema is geheel aan jullie! Het is maar net waar je zin in hebt.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

3 uur

Vanaf 8 personen

€60 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Samen koken is leuk, lekker en gezellig. Ongedwongen samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder het genot van een drankje en daarna lekker tafelen. Het recept voor een mooi uitje!


En het thema van de kookworkshop is geheel aan jullie! Het is maar net waar je zin in hebt. Je kunt kiezen uit Marokkaans, Italiaans, Mexicaans, Spaanse Tapas of een Seizoens Kookworkshop. En ze zijn allemaal even lekker!


Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je zelf pakken. Je hebt de keuze uit koffie of thee, bier, fris of wijn. Allemaal bij de prijs inbegrepen.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page