top of page
Center Gradient Transparent

Kraak de Code

Ga in teams de strijd aan in deze escapegame in Zwolle. Wie kraakt als eerste de code van de grote koffer?

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12 pers. €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Kraak de Code is een EscapeGame in de oude binnenstad van Zwolle. De groep wordt opgedeeld in teams en het team dat als eerste de code van grote koffer weet te kraken, is de winnaar! Liever als één groep bij elkaar blijven? Ook dat is mogelijk! Ieder team krijgt een koffer met daarin verschillende uitdagingen die je op moet lossen om de volgende code te bemachtigen


De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur kom je stapje voor stapje dichter bij de eindoplossing. Wie lukt het om de code van grote koffer te kraken en er vandoor te gaan met de prijs? 


Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze puzzels zijn uitdagend maar met een beetje creativiteit voor iedereen uit te voeren.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page