top of page
Center Gradient Transparent

Levend Monopoly

Een actieve maar speelse manier om Zwolle te ontdekken.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij Levend Monopoly worden de teams met een lijst met straten en gebouwen èn virtuele zak met geld de Zwolse binnenstad ingestuurd. Door het kopen van straten en gebouwen kun je geld verdienen. Maar alleen als je het eerste of tweede team bent! Anders kost het je geld. Met verschillende kansspelen kun je je pot weer spekken. En wie stuurt wie naar de gevangenis?! Het team wat op het einde het meeste geld heeft verdiend, wint!


Alle Zwolse highlights hebben we opgenomen in dit spel en afhankelijk hoe fanatiek jullie zijn, zie je ze bijna allemaal! Het is een actieve, maar speelse manier om Zwolle te ontdekken. Doe wel je wandelschoenen aan, want je maakt redelijk wat meters!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page