top of page
Center Gradient Transparent

Minute to Win it

Een hilarisch groepsuitje met ludieke behendigheidsopdrachten!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

De spannende spelshow omgetoverd tot hilarisch groepsuitje! In teams strijden jullie tegen elkaar om de meeste punten te verdienen. Wie blijkt verrassende talenten te hebben en voert het snelst de ludieke behendigheidsopdrachten uit? Wie blijkt er goed te zijn met Oreo’s, wc rollen of pingpongballen?! Lachbuien gegarandeerd!


De opdrachten zijn afwisselend en variëren van makkelijk tot moeilijk. Het is de bedoeling dat bij iedere opdracht een ander teamlid naar voren wordt geschoven, dus iedereen doet mee. En weet de teamcaptain per opdracht de juiste deelnemers te kiezen?

Het spel duurt ongeveer twee uur en wordt van begin tot eind begeleid door een professionele spelleider. Maar zoals je van ons gewend bent, kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen.


Kortom, een ludiek uitje dat gezellig is om met vrienden of familie te spelen, maar ook zeer geschikt is voor teambuilding!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page