top of page
Center Gradient Transparent

MuziekBingo

Ken je de ouderwetse Bingo nog? We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 30 personen

€17,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij een MuziekBingo streep je geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen!


Meezingen mag! Zeker na een glaasje of twee kan ernaar hartenlust meegezongen worden. Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! Een MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van hoeveel jullie meezingen. Er wordt natuurlijk gestreden om de hoofdprijs van een volle kaart, maar ook de B, I, N, G en de O leveren een prijsje op. Wij zorgen voor de prijzen, maar dat je mag natuurlijk ook aanvullen met je eigen meegenomen ludieke giveaways!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page