Center Gradient Transparent

MuziekBingo

Ken je de ouderwetse Bingo nog? We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken!

1/1

1,5 uur

Vanaf 8 personen

Tot 15p - €145

Maak je uitje compleet met een onbeperkt drankarrangement!

Vanaf 15p - 9,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij een MuziekBingo streep je geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen!


Meezingen mag! Zeker na een glaasje of twee kan ernaar hartenlust meegezongen worden. Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! Een MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van hoeveel jullie meezingen. Er wordt natuurlijk gestreden om de hoofdprijs van een volle kaart, maar ook de B, I, N, G en de O leveren een prijsje op. Wij zorgen voor de prijzen, maar dat je mag natuurlijk ook aanvullen met je eigen meegenomen ludieke giveaways!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020