top of page
Center Gradient Transparent

MuziekQuiz

Een swingende quiz voor de echte muziekliefhebbers!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p - €17,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De MuziekQuiz is een quiz maar dan alleen over, en vooral mèt muziek! We hebben een aantal vragenrondes en afbeeldingen rondes, maar deze quiz draait natuurlijk om de muziekrondes. We hebben de traditionele muziekrondes in allerlei genres, maar wat deze quiz zo leuk maakt zijn de Mash-up rondes, de Google Translate ronde, de Countdown ronde en de Cover ronde. 

In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. De quiz duurt ongeveer twee uur en wordt van begin tot eind begeleid door een professionele quizmaster. Maar zoals je van ons gewend bent, kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen. Een swingende quiz voor de echte muziekliefhebbers!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page