top of page
Center Gradient Transparent

Naaktmodel schilderen M/V

Een workshop om nooit meer te vergeten!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

Vanaf 12 personen

€41,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Stel, je komt binnen in een ruimte waar een prachtig stilleven voor jullie klaar staat. Beetje vreemd voor een vrijgezellenfeest, maar goed. We beginnen direct met het schilderen van de achtergrond van jullie doeken. Jullie vrijgezel doet vrolijk mee. Op het moment dat iedereen lekker aan het werk is, komt er spontaan een naakte man of vrouw binnen lopen. Verrassing! Hilariteit alom. 


Wanneer jullie vrijgezel weer op adem is gekomen, gaan we het naakte lijf op doek vereeuwigen. Uiteraard maken we verschillende schetsen vanuit allerlei hoeken, waardoor jullie goed kunnen kijken hoe het menselijk lichaam eruit ziet. Een heerlijke workshop waarin jullie ongegeneerd twee uur naar jullie naaktmodel mogen kijken.


Nadat we met houtskool en pastelkrijt het model hebben vastgelegd op doek, maken we een groepsfoto met al jullie werken erop. Fantastisch om maanden na de bruiloft opnieuw te bekijken!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page