top of page
Center Gradient Transparent

Paaldansworkshop

Als een sierlijke vlinder zwier jij in het rond. Paaldansen is voor iedereen!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Moves, climbs en holds. Allemaal paaldansbewegingen die jij na deze workshop in de vingers hebt. Als een sierlijke vlinder zwier je om de paal en wie weet: misschien ga je zelfs wel op de kop! Na een goede warming-up ga je de basis van het paaldansen leren. Lachen, dansen en toch sportief bezig zijn. Wees gerust: iedereen kan paaldansen leren en het gaat om het plezier! Veiligheid voorop, dus je wordt tijdens deze workshop begeleid door een professionele instructrice


Zij leert je alle basisbeginselen van het paaldansen, zodat je geen moment stil hoeft te staan tijdens deze workshop. De workshop duurt anderhalf uur, maar wij kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen. Combineer paaldansen bijvoorbeeld met een workshop burlesque! Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page