top of page
Center Gradient Transparent

Salsa Workshop

Swingende heupen, tropische klanken, volop interactie en heel veel lol! Dat is Salsa!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij onze Salsa workshop draait het om ritme, samenzijn en plezier. Laat je ongedwongen meevoeren op de maat van de muziek. Tijdens deze workshop word je begeleid door een ervaren salsadocent. We beginnen met een aantal basispassen van de merengue & salsa. Als de basis is gelegd, worden er verschillende combinaties uitgeprobeerd. 


Het tempo wordt aangepast aan de groep want salsa is voor iedereen, voor jong en oud. Aan het einde kennen jullie je eigen salsa choreografie op de prikkelende ritmes van deze swingende workshop. Nog net genoeg van de tropische sferen? Maak je uitje compleet met een cocktail workshop!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page