top of page
Center Gradient Transparent

Stadswandeling Ome Bertus

Bekijk Zwolle op een bijzondere en bourgondische manier.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 12 personen

€29,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een stadswandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Een ludieke culinaire wandeling vol humor en sterke verhalen. Jullie worden ontvangen met een kop koffie en een heerlijke blauwvingersoes. Vervolgens begint de wandeling door de stad Zwolle. 


Het is verstandig om gemakkelijke schoenen te dragen want de gids laat jullie een flinke wandeling maken door de mooie Zwolse binnenstad. Tussendoor stop je bij een aantal bijzondere cafés waar jullie kunnen genieten van verschillende aangeboden hapjes en drankjes zoals Hanzebitter, Hanzewijn en kaas met Zwolse mosterd. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen! Proef de stad, geniet en luister naar de sterke verhalen over Ome Bertus!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page