Center Gradient Transparent

VrijgezellenQuiz

Dé quiz over alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk. 

1/1

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 15p - €195

Ook voor thuis te boeken!

Vanaf 15p - €12,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een pubquiz maar dan met alleen maar vragen over het huwelijk, de trouwdag, het vrijgezellenfeest, tradities en natuurlijk een flinke portie seks! Jullie worden ongeveer twee uur lang door de quizmaster vermaakt met verschillende quizrondes en strijden de verschillende teams tegen elkaar om de hoofdprijs. 


Samen overleggen, discussiëren en lachen, gieren, brullen over de juiste antwoorden. Een vrijgezellenfeest waarin je samen met je vrienden of vriendinnen jouw kennis van alle leuke, gekke, mooie en stoute dingen rondom het huwelijk test. Wil je het helemaal goed doen? Verzin dan een paar hilarische vragen over de vrijgezel en neem die mee!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 66

Vanaf 3 personen