top of page
Center Gradient Transparent

Wandeling Joost de Suppoost

Wil je op hilarische wijze jouw groep Zwolle laten zien? Ontdek de nog onbekende plekken in Zwolle met deze stadswandeling.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 12 personen

€17,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wanneer je meewandelt met Joost de Suppoost ontdek je de kleine en unieke plekjes van Zwolle. Op humoristische wijze vertelt de suppoost geweldige anekdotes! Na deze wandeling zul je onder de indruk zijn van het vak van suppoost, want dat moet je zeker niet onderschatten. Bedenk wel: de humor ligt op straat.


Joost de Suppoost ontvangt jullie bij de Sassenpoort in het centrum. Daar begint de tocht vol culinaire, grappige en typisch Zwolse ontdekkingen. Op het Grote Kerkplein breng je een bezoek aan het authentieke Zwols Balletjeshuis. De wandeling eindigt in de grootste middeleeuwse kelder van Zwolle, in de oude gewelven van Café De Gezelligheid, waar na afloop van een typisch Zwols “blauw handje” wordt genoten.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page