top of page
Center Gradient Transparent

Workshop Houtbranden

Ga los tijdens deze workshop creëer je je eigen unieke borrelplank!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€32,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Ga los tijdens deze workshop creëer je je eigen unieke borrelplank!


We starten met het tekenen van een afbeelding op het hout. Dat mag een eigen ontwerp zijn of eentje uit onze voorbeelden. Als je patroon er mooi op staat, gaan de brandpennen aan. Na de uitleg ga je het eerst op een oefenplankje proberen. En als dat lukt, ga je voor het echte werk! Laat je fantasie de vrije loop en maak een borrelplank zoals je nog nooit heb gezien!


In het begin lijkt het moeilijk, maar de ervaring leert dat als je het eenmaal een beetje in de vingers hebt, het bijna vanzelf gaat. Het eindresultaat is een ‘one-of-a-kind’ borrelplank! Super leuk als aandenken voor bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje of teamdag.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page