top of page
Center Gradient Transparent

Workshop one-line-art wanddoek

Het eindresultaat is elegant en stijlvol.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2,5 uur

Vanaf 8 personen

€30,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Lijntekeningen zijn dè trend van dit moment! Eén simpele lijn vormt een hele afbeelding. Iedereen kan onder professionele begeleiding een ‘one line art’ wandkleed maken. En het eindresultaat is elegant en stijlvol.


Met naald en draad maak je het dikkere garen op het doek. Dit doe je nadat je afbeelding eerst met potlood op het doek hebt gezet. Doordat we met dikker garen werken, heb je geen specifieke vaardigheden nodig. We gebruiken simpele steken zodat het dikke garen vast komt aan het doek. Et voilà, je eigen trendy wandkleed!


Het wanddoek is van 100% dik katoen wat een warme uitstraling geeft in het interieur. Het wanddoek heeft aan de onderkant en bovenkant 2 houten stokken. Deze schuif je eenvoudig door het doek. Zo is het makkelijk op te hangen.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page