top of page
Center Gradient Transparent

Workshop servies beschilderen

Leuk om voor de vrijgezel of de jarige een eigen theeservies te maken!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2,5 uur

Vanaf 8 personen

€30,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Porselein schilderen is een creatieve activiteit die iedereen kan! Je kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen en quotes. Servies beschilderen is ontzettend leuk om te doen én absoluut niet moeilijk. Iedereen krijgt het voor elkaar om een mooi handgeschilderd exemplaar mee naar huis te nemen!


Tijdens de workshop beschilderen we een hapjesbord. We hebben 2 verschillende maten mee waaruit je kunt kiezen. Tegen een meerprijs van €5,00 kun je ook kiezen voor een witte theepot.


Tijdens de workshop servies beschilderen werken we met professionele porseleinverf en/of stiften. Het servies neem je mee naar huis en kun je zelf thuis afbakken in je eigen oven.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page