top of page
Center Gradient Transparent

Bonbons Workshop

Deze workshop is hèt recept voor een erg smakelijk feestje!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2,5 uur

Vanaf 10 personen

€38,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wiens hart klopt nou niet sneller van chocolade? En vooral als je denkt aan je eigen chocoladecreaties maken, ook nog eens met al je vriend(inn)en! In deze workshop ga je als een echte patissier je eigen bonbons maken! Na het smelten van de Belgische chocolade, vullen we de vormen op geheel ouderwetse wijze. Daarna aan de slag met het maken van de vulling, oftewel de ganache en vullen we de bonbons af.

Maar dat is niet het enige. In deze workshop maken we ook nog flikken! Niks leuker en lekker dan gesmolten chocolade omtoveren tot prachtig versierde knapperige chocoladeschijfjes. En psssttt… tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!


Aan het einde van de workshop neem je minimaal 250 gram chocolade mee naar huis. Hiermee kun je heerlijk nagenieten van een onvergetelijke ervaring!


Let op: in de zomerperiode, bij hogere temperaturen kan de workshop niet altijd doorgaan.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page