top of page
Center Gradient Transparent

Braziliaanse samba workshop

Waan je je even in de straten van Rio de Janeiro.

Levend Monopoly Website_edited.jpg

75 minuten

Vanaf 12 personen

€45,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij deze workshop mag je – letterlijk en figuurlijk – zelf aan de slag!

Waan je je even in de straten van Rio de Janeiro. Als je je ogen dicht doet, zie je de kleurrijke carnavalsoptochten voor je en proef je de sfeer van zon, zee, strand en cocktails. En dat gewoon hier in het Zwolse!

Je maakt kennis met prachtige Braziliaanse percussie instrumenten. Alle instrumenten worden staand en met stokken bespeeld. Dit maakt de workshop swingend en dynamisch. De professionele docent begint met een korte uitleg over de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om samen muziek te maken. Stap voor stap leert de docent jullie een opzwepend samba ritme te spelen. De workshop is geschikt voor iedereen; man, vrouw, jong, oud, muzikaal of juist niet en je hoeft er echt geen soepele heupen voor te hebben.


En om het helemaal af te maken, kun je de optie bij boeken dat er een Braziliaanse danseres mee komt om te dansen op de muziek die wij gezamenlijk maken! Hoe uniek is dat!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page