top of page
Center Gradient Transparent

Cajon workshop

Een swingende workshop met een fijne groove!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

75 minuten

Voor 8-16 personen

€50,- p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Maak kennis met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument de Cajon. Dit instrument is bijna een drumstel in een box!

Het wordt in Zuid Amerika veel gebruikt als begeleidingsinstrument bij verschillende dansen. Het woord Cajon, wat wordt uitgesproken als Kagon, is afgeleid van het Spaanse woord Caja, wat kist betekent. De kist is stevig genoeg om op te zitten en zo gemakkelijk te bespelen.


Met een enthousiaste en duidelijke instructie ontstaat al snel een fijne groove. En deze workshop is geschikt voor iedereen. Er is geen muziekkennis of ervaring voor nodig. Iedereen kan een Cajon bespelen!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page