top of page
Center Gradient Transparent

Crazy 44 voor thuis

Het enige wat je zelf moet doen is een spelleider aanwijzen en de buren waarschuwen!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 - 2 uur

Vanaf 2 teams

Tot 5 teams - €75 (incl verzenden)

€5 per extra team

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Crazy 44 zoals je die van ons kent, maar dan de do-it-yourself versie voor thuis of op het werk! Je krijgt per post het spel thuisgestuurd, inclusief alle benodigde materialen. Het enige wat je zelf moet doen is een spelleider aanwijzen en de buren waarschuwen! ;) 


Wij adviseren om teams in te delen van maximaal 6 personen en ongeveer 1,5 uur uit te trekken voor het spel. Maar mocht je daar je eigen ideeën over hebben, staat het je natuurlijk vrij om dat naar eigen inzicht in te vullen! Let’s go crazy!

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page