top of page
Center Gradient Transparent

E-Chopper rijden

Cruise met een E-Chopper door het mooie Zwolle!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

2 uur

10 - 31 personen

Vanaf €32,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

E-Choppers zijn hip! Heerlijk geruisloos cruisen door het mooie Zwolle. De E-Choppers worden speciaal voor jullie vervoert naar de door jullie uitgekozen opstapplek. Na een korte uitleg ga je met de groep de E-Chopper op. Een route mag je zelf uitstippelen of je laat ons dat voor je doen.


De plek waar de tocht eindigt is ook van je eigen keuze. En dat hoeft dus niet je opstapplek te zijn! Fietsen kunnen door de vervoerder met de vrachtwagen van de opstapplek naar de plek waar de tocht eindigt gebracht worden. Dus begin bij je thuis, vanaf kantoor of waar jullie dan ook verzamelen en eindig bijvoorbeeld in de binnenstad van Zwolle. Geen leuker begin van jullie dagje uit!


De genoemde prijzen zijn de huurprijzen voor de E-Chopper voor twee uur. Het is ook mogelijk om de E-Choppers drie of zelfs vier uur te huren. Hou er rekening mee dat hier de vervoerskosten nog bij komen! Voor groepen t/m 18 personen is dat €200 en voor groepen van 19 t/m 31 personen is dat €350.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page