top of page
Center Gradient Transparent

Piemels Pimpen voor thuis

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1 - 1,5 uur

1 - 100 personen

4 piemels €50 (incl verzenden)

€12,50 per extra piemel

Wat kun je van het uitje verwachten?

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis! Bij een afname van minimaal vier piemels, sturen we ze gewoon naar je toe! Dat is dan inclusief één XXL piemel voor de vrijgezel. Heb je binnen de groep iemand die warmer wordt van een flamoes dan van een piemel? 


Geen enkel probleem, we hebben ook flamoes tegeltjes! Geef het even aan bij je aanvraag en wij sturen alles goed verpakt naar je toe. Zorg je wel zelf voor alle verf, glitter, strikjes en veertjes?

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page