Center Gradient Transparent

Piemels Pimpen voor thuis

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis!

1 - 1,5 uur

1 - 100 personen

4 piemels €50 (incl verzenden)

€12,50 per extra piemel

Wat kun je van het uitje verwachten?

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis! Bij een afname van minimaal vier piemels, sturen we ze gewoon naar je toe! Dat is dan inclusief één XXL piemel voor de vrijgezel. Heb je binnen de groep iemand die warmer wordt van een flamoes dan van een piemel? 


Geen enkel probleem, we hebben ook flamoes tegeltjes! Geef het even aan bij je aanvraag en wij sturen alles goed verpakt naar je toe. Zorg je wel zelf voor alle verf, glitter, strikjes en veertjes?

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

MUZIEKBINGO

Vanaf 8 personen

CRAZY 44

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021