top of page
Center Gradient Transparent

VR Escapegame

Wie lukt het om de bank te beroven?!

Levend Monopoly Website_edited.jpg

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€42,95 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Is jouw team stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? Weten jullie uit het Spaanse Muntgebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? 


Om daarachter te komen, spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero. De Professor daagt jullie uit met opdrachten in Virtual Reality, zodat jullie samen de buit binnen kunnen halen. Ieder team (van 4 tot 6 personen) heeft een Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Ook beschikt ieder team over attributen die jullie nodig hebben om samen alle raadsels op te lossen en codes te kraken. Lukt het jullie om binnen 1,5 uur de bank te beroven?


La Casa de Dinero speel je met meerdere teams tegelijk. Je strijd dus niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee. Tijdens het gehele spel is er een begeleider aanwezig die jullie zal instrueren en helpen om alles tot een goed einde te brengen. 


Dus wil je je ook eens onderdompelen in virtual reality, wacht dan niet langer en beleef het zelf.

Maak je uitje compleet met eten & drinken.

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken
Center Gradient Transparent

Heb je ook gekeken naar

Pubquiz2_edited.jpg

PUBQUIZ

Vanaf 8 personen

Crazy 66 - Groepsuitjes Zwolle. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

CRAZY 66

Vanaf 8 personen

bottom of page